0732 298 338
Aveti nevoie de ajutor? Sunati-ne
Str. Unirii, nr. 8
Ploiesti, Romania
Luni - Vineri 9:00 – 19:00
Weekend INCHIS

Campanie Ianuarie

GRUP9 Solutions > Campanie Ianuarie
logo Virtual360 2021

Tur virtual 360 – virtual360.ro
de la 199 euro

Un tur virtual 360 îi poate permite utilizatorului să pășească în locația ta, fără ca acesta să fie prezent fizic acolo.

Acesta simulează perfect o încăpere, cu toate elementele sale de decor, și este compus dintr-o succesiune de imagini panoramice.

Puse împreună, aceste imagini creează metoda perfectă prin care un potențial client îți poate vizita spațiul utilizând doar un telefon mobil sau un laptop. Utilizatorii au șansa să exploreze fiecare cameră a locației tale, având la dispoziție o vedere completă de 360 de grade a acesteia.

Optimizare SEO – seo9.ro
de la 99 euro / luna

Cat de importanta este optimizarea SEO pentru Google? Se claseaza doar pe locul 1 la investitii ce trebuie sa le luati in considerare atunci cand vine vorba de publicitatea in online.

Optimizarea SEO pentru Google este cea mai importanta parte. Aceasta modalitate de a va promova afacerea este considerata o strategie pe termen mediu si lung. De ce? Pentru ca rezultatele la optimizarea SEO nu apare peste noapte, dar atunci cand incepeti sa aveti rezultate, telefonul suna singur, fara sa mai aveti alte cheltuieli, doar mentinerea pe prima pagina Google.

campanii facebook google ads

Campanii Facebook Ads si Google Ads
de la 349 lei / luna

Plata per click are un impact instantaneu si ofera marcii dvs. o acoperire mult mai mare si o expunere mult mai mare ca urmare a afisarii pe prima pagina din motorul de cautare.

Obtineti un ROI pozitiv prin campaniile de publicitate pe cautari PPC. Cheltuiti banii cu intelepciune si folositi cea mai vizibila si rentabila forma de publicitate.

Servicii de Web Design – zebra9.ro
de la 149 euro / website

Zebra9 ofera servicii de web design in Ploiesti, Bucuresti si restul Romaniei. Un website nu trebuie doar sa atraga atentia. Rolul unui website este sa atraga si sa interactioneze cu utilizatorul, dar sa si consolideze un brand, oferind informatii clare despre un produs sau serviciu oferit.

In lumea digitala prima impresie este vitala, iar un website corect realizat si implementat este cheia succesului. Utilizatorii trebuie ca atunci cand viziteaza site-ul sa fie placut impresionati si sa navigheze usor prin el. Lasa echipa noastra sa se ocupe de tot ce este nevoie pentru a avea un website ce va crea o prima impresie buna.